VIII. Nagytemplom utca 30. Térkép Nyitva minden nap 8 órától
e-mail: info@agrund.hu Infó: +36-20 583-6712

Jazz Grund

Jazz A Grund változatos aurájába hoz új színfoltot, a hagyományteremtés céljából megrendezett Jazz Grund. Ahol az este folyamán a Teréz terem akusztikus, élő jazz koncerteremmé alakul át.

További információ: Veress Vilmos: 06 70 702 76 35

A Grund Mitől lesz az embernek "grundos” érzése. Még azok is csak találgatják, akik naponta látogatják a Grundot. A történelmi jelentőség? A környék, ami a Pál utcai fiúkat ihlette? A Grundon dolgozó munkatársak? A berendezések vagy a romkocsmás hangulat? Talán így együtt, minden ami a Nagytemplom utcában van, az hozza létre a mikrovilágot, amelyben mindenki megtalálja a saját Grundját.

Soso Lakatos Trió A trió minden egyes művésze már bizonyított a zeneművészet területén. A szaxofont Lakatos Soso szólaltaja meg, aki jazz tanulmányait Amsterdamban csiszolta. Számos koncertet adott a világ több országában, ezen kívül neves versenyek első helyezésével büszkélkedhet. A bőgőnél Barcza Horváth József játszik. Sokféle formációban játszott, például a Franciaországban élő Gadó Gáborral, a Németországban élő Tony Lakatossal. Jelenleg Snétberger Ferenccel, Dés Lászlóval és felesége Szőke Nikoletta zenekerában játszik, valamint a Snétberger Zenei Tehetség Központ tanára. Az est dobosa Juhász Marton, aki zenei tanulmányait olyan helyeken folytattam, mint Berklee Zenei Kollégium, Bécsi Kozervatórium. 

A koncertre előzetes bejelentkezés szükséges, mivel a helyjegyek száma korlátozott.

Az estére érkezőket akciós ital ajánlat várja.

Ballantine’s 4 cl: 700.- ,

Jim Beam 4 cl: 700.- ,

Laposa fehérbor üveg: 2000.- ,

Figula Rose üveg: 2100.-
Gere Portugieser 1 dl: 320.-

Továbbá 20.00-22.00ig Happy Hour 

 

Kezdőlap | Játszótér | Bár | Oktatási központ | Sarokház | Háttér | Biztonság | Elérhetőség