VIII. Nagytemplom utca 30. Térkép Nyitva minden nap 8 órától
e-mail: info@agrund.hu Infó: +36-20 583-6712

Dráma- és Színházpedagógia

Drámatanárképzés a

GRUND TEHETSÉGPONTON,

Budapesten

 

A VESZPRÉMI PANNON EGYETEM  MODERN FILOLÓGIAI ÉS TÁRSADALOMTUDOMÁNYI KARA
 
DRÁMA- ÉS SZÍNHÁZPEDAGÓGIA
SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉST
indít

 

 

A képzésben való részvétel feltétele: Tetszőleges tanári szakképzettséget vagy pedagógus szakképzettséget igazoló oklevél, illetve más pedagógus-munkakörre felkészítő, pedagógiai jellegű szakképzettséget nyújtó (szakoktatói, szociálpedagógia, pedagógia) szakokon szerzett oklevél.


A képzés célja: A Gabnai Katalin által kidolgozott képzés során elsajátítható ismeretek a kiemelt kompetenciák fejlesztésének nélkülözhetetlen eszközei, s közvetlenül kapcsolódnak az aktuális NAT több területéhez, A kurzus elvégzése biztosítja a drámajátékok vezetéséhez szükséges elméleti és gyakorlati tudnivalókat, s felkészíti a pedagógust arra, hogy a színháztudomány elméleti és gyakorlati ismereteit művészeti iskolai munkájában is alkalmazni tudja. A kiemelkedő eredményt elérő hallgatók felvételt nyernek a Pannon Egyetem jelenleg alapítás alatt lévő dráma- és színházpedagógia MA (egyetemi diplomát adó) szakára.
A képzés 4 féléves, levelező tagozatú képzés, az oktatás havonta egy háromnapos hétvégét jelent budapesti színházlátogatásokhoz kapcsolódóan, a megszerezhető kreditek száma 120 kredit. A képzés díja félévenként: 130.000.- Ft. Jelentkezni elektronikus levélben beküldött jelentkezési lappal és a mellé csatolt szakmai önéletrajzzal lehet. A jelentkezési lapok beérkezésének határideje folyamatos:
A 2011/2012-es tanévben őszi félévvel, szeptemberben indul kurzus. 

Záróvizsga: 2013 júniusában

A képzés tanári kara: Almási Tóth András, Bujtor Anna, Csizmadia Tibor, Eck Júlia, Gabnai Katalin, Golden Dániel, Gyevi Bíró Eszter, Honti György, Horváth H. Attila, Kaposi László, Kereszturi József, Körömi Gábor, Nánay István, Pap Gábor, Pintér Márta, Rudolf Ottóné, Sándor Zsuzsa, Tóth Zsuzsa, Trencsényi László, Túri György
 
A kurzusokat a jelentkezések számától függően indítjuk. A jelentkezési lapokat a szitu@almos.uni-pannon.hu, az efi@almos.uni-pannon.hu és az eckjulia@freemail.hu címek mindegyikére kérjük megküldeni. A jelentkezési lap letölthető a Pannon Egyetem Felnőttképzési Intézet honlapjáról: efiweb.uni-pannon.hu à Szakirányú továbbképzések à Képzéseink Veszprémben

A képzéssel kapcsolatban további felvilágosítással szolgál:

Dr. Pintér Márta Zsuzsanna, szakvezető

e-mail:    szitu@almos.uni-pannon.hu

Eck Júlia, szakmai vezető

      telefon:   +36 (88) 624-213

e-mail:    eckjulia@freemail.hu

illetve a Felnőttképzési Intézet

e-mail:    efi@almos.uni-pannon.hu

telefon:   +36 (88) 624-191

fax:         +36 (88) 624-452


Drámatanár képzés a Grundon:
http://efiweb.uni-pannon.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=221&Itemid=305


 

Kezdőlap | Játszótér | Bár | Oktatási központ | Sarokház | Háttér | Biztonság | Elérhetőség