VIII. Nagytemplom utca 30. Térkép Nyitva minden nap 8 órától
e-mail: info@agrund.hu Infó: +36-20 583-6712

A Grund - Oktatási Központ


A Grund oktatási misszióját és háttérintézményeit kiszolgáló épület jelenleg felújításra váró Önkormányzati bérház. A földszinti helyiségekben ’94 óta folyik a művelődés- és oktatásszervezés, és itt működik a negyedet kitaláló Leonardo41 Alapítvány, így ez ház tekinthető a teljes Grund-projekt bölcsőjének.A Pál utcai fiúk közoktatási program jelenleg is működik kihelyezett magyar, történelem és osztályfőnöki órák formájában, melyek során az iskolai csoportok korosztály szerinti, tananyaghoz illeszkedő önismereti, csapatépítő, személyiségfejlesztő tréningeken, valamint irodalmi, történelmi és kultúrtörténeti foglalkozásokon vesznek részt a regényben megtalálható információk, értékek és problémák nyomán.
Már több ezer diák és tanáraik látogattak el hozzánk. Várjuk további iskolák,osztályfőnökök jelentkezését!A Grund nevelésfejlesztési műhely a közoktatási és közművelődési hálózat szerkezetéhez alkalmazkodó, azt megújító képzési központ, felsőoktatási továbbképzésekkel. A tantárgyakhoz nem köthető közvetítői tudást, a nevelői mesterség alapjait és újdonságait adja át az oktatásban és a közművelődésben dolgozóknak, valamint a szülők részére, a Táncsics által 150 éve megálmodott „Művészeti Növelde” szellemében.
Várjuk tantestületek, munkaközösségek, egyéni érdeklődők jelentkezését!A Grund kommunikációs műhely keretei között kommunikációs tréningek, beszédoktatási kurzusok, idegennyelv-tanfolyamok, illetve művészeti kommunikációs képzések folynak.
Várjuk cégek, tantestületek és egyéni érdeklődők jelentkezését!Telefon: 06205836712
Grund Oktatási Központ Hírek

Grund Oktatási Program

A Grund Oktatási Program megvalósítója a Leonardo 41 Alapítvány. 
 
Kezdőlap | Játszótér | Bár | Oktatási központ | Sarokház | Háttér | Biztonság | Elérhetőség